Afvallen in Apeldoorn  – personal training en coaching

Kom je uit Apeldoorn, wil je afvallen en werken aan een gezonde leefstijl? Dan ben je hier aan het goede adres! Als diëtist en personal trainer begeleid ik mensen uit Apeldoorn en omstreken bij het afvallen en het ontwikkelen van een gezonder leven. Sluit een traject af, kom wekelijks trainen in de sportschool in Apeldoorn en ontvang passende begeleiding bij het afvallen!

Je wilt afvallen, maar je loopt tegen deze dingen aan:

 • Je hebt overgewicht;
 • Je voelt je niet fit en bent snel buiten adem;
 • Je slaapt slecht en kan niet goed uitrusten;
 • Je zit niet lekker in je vel en je bent niet blij als je in de spiegel kijkt;
 • Je merkt dat je door overgewicht wordt beperkt in het dagelijks leven;
 • Je hebt wel eens pogingen om af te vallen gedaan, maar niets lijkt te lukken.

Je wilt afvallen en dit zijn (o.a.) je doelen:

 • Een gezond gewicht bereiken en op dat gewicht blijven;
 • Een goede basisconditie en lekker in beweging zijn;
 • Een gezonde relatie met voeding ontwikkelen;
 • Een goede nachtrust en uitgeslapen wakker worden;
 • Meer zelfvertrouwen krijgen als je in de spiegel kijkt;
 • Geen beperkingen meer in het dagelijks leven ervaren.

Afvallen in Apeldoorn

Heb je tijdens het lezen van bovenstaande punten instemmend zitten knikken en kom je uit Apeldoorn? Dan kan een afval-traject je gegarandeerd helpen om stappen te zetten in de richting van jouw gezondheidsdoelen.

Het is mogelijk om 1-op-1 of in duo-vorm een traject af te sluiten. Samen gaan we aan de slag bij Personal Gym Maurice Janssen in Apeldoorn. Aan het begin van het traject kijken we naar je beginsituaties en brengen we je doelen in kaart. Wat is je streefgewicht? Welke gezonde gewoonten wil je ontwikkelen? Welke mogelijkheden heb je om een gezonde leefstijl te ontwikkelen?

Aan de hand van deze informatie gaan we aan de slag met voeding en training, waarbij centraal staat welke dingen jij kunt doen én kunt volhouden op de lange termijn. Stapje voor stapje werken we zo naar jouw doelen en bereik je blijvend resultaat.

Dus: kom jij uit (de omgeving van) Apeldoorn, wil je afvallen en gezonder gaan leven? Ben jij er klaar voor om te starten met jouw transformatie? Je toekomstige jij zal je er dankbaar voor zijn!

Klik hier voor alle informatie en meld je aan!

Afvallen in Apeldoorn? Dit zeggen anderen:

Annemieke: “Personal training heeft mijn leven compleet veranderd”

“Toen ik begon bij Oscar, had ik nooit durven dromen dat ik zo ver zou komen. Ik had niet verwacht dat ik zo’n transformatie door zou maken, zowel mentaal als fysiek. Er ging een wereld voor me open toen ik die eerste stap in de sportschool had gezet. De kwaliteit van mijn leven is veel beter geworden. Ik voelde me destijds echt oud en beperkt, maar kijk wat ik nu allemaal weer kan. Dat is zo gaaf om te merken!” – Annemieke

Personal training Apeldoorn

“De vooruitgang die ik heb geboekt door Oscars begeleiding, resoneert door in mijn hele leven. Ik voel me veel fitter, mentaal frisser en scherper. De belemmeringen van mijn jarenlange rugklachten zijn nu echt doorbroken, wat ik als enorm bevrijdend ervaar. Door personal training ga ik letterlijk en figuurlijk lichter door het leven!” – Remko

Tessa Personal Training Apeldoorn

“Ik heb geleerd dat jezelf veranderen echt wel kan, ondanks dat je leven misschien heel vol en druk is. Tijd vrijmaken om te sporten is voor mij nu een prioriteit geworden. Mijn lichaam uitdagen én nooit meer ‘terug naar hoe het was’. Ik zit nu veel beter in mijn vel én ik ben heel trots op wat mijn lichaam kan.” – Tessa

Wil je dit nou ook? Klik hier!

Nieuwsbrief

Schrijf je gratis in voor mijn nieuwsbrief en ontvang wekelijks content rondom voeding, training en leefstijl! 

Download gratis de snackgids 'snack bewust'!

Krijg ongewenst snacken onder controle met deze 10-daagse gratis challenge.