Gelukt!

Je ontvangt ‘Het Geheim van Afvallen’ binnen enkele seconden in je mailbox. Geen mail gezien? Controleer dan of je je e-mailadres correct hebt ingevuld, of kijk in je ongewenste e-mail.

Bedankt voor het downloaden!

Ik hoop dat ‘Het Geheim van Afvallen’ je meer inzicht geeft in hoe je op een gezonde en verantwoorde manier gewicht kunt verliezen. 

Kan je hier wel wat hulp bij gebruiken? 

Ik heb een online training ontwikkeld die jou in 12 weken gaat helpen bij het afvallen én het werken aan een gezonde leefstijl.

In 12 modules leer je alle aspecten van een gezonde leefstijl, zoals voeding, beweging, maar ook voedingsgedrag, het voorkomen van terugvallen in oude gewoonten en hoe je om kunt gaan met sociale situaties. 

Met de online cursus Grip op Gewicht zeg je vaarwel tegen jouw overgewicht! 

Nu TIJDELIJK van €99,95 voor slechts €49,95 met de code WELKOM50. Dat is nog geen 60 cent per dag!

 

Volg mij ook op social media!

Als personal trainer, diëtist en (online) coach deel ik graag mijn ervaring en kennis met je en wil ik je inspireren om de beste versie van jezelf te worden. 

Wat kan je verwachten? 

  • Tips om een gezonde mindset en leefstijl te ontwikkelen;
  • Duidelijkheid over allerlei fabels rondom voeding en beweging; 
  • Inspiratie, aanbiedingen en persoonlijke ervaringen.


Volg jij me al op Instagram? 

Wie ben ik?

Ik ben Oscar Groenewold, diëtist, personal trainer en online coach. Ik ben al ruim 3 jaar bezig met maar één doel: zo veel mogelijk mensen helpen bij het ontwikkelen van een gezonde leefstijl. Het is mijn passie om kennis over voeding, beweging en leefstijl door te geven, zodat jij dit toe kunt passen in je eigen leven en de beste versie van jezelf kunt worden. 

Als diëtist en personal trainer kom ik vaak in aanraking met mensen die willen afvallen of gezonder willen leven. Wat veel mensen denken bij ‘gezond leven’, is dat ze vooral heel veel dingen móeten en ook heel veel dingen niet meer mogen. 

Ja, gezond leven betekent dat je in de basis goed voor jezelf zorgt door middel van juiste voeding en regelmatige beweging. Maar in deze tijden zijn mensen erg zwart-wit. Het is vaak alles… of niets. Ik wil met jou op zoek gaan naar de middenweg

Wat is die middenweg? Dat gezonde voeding de basis is van je dagelijkse routine, maar dat je ook een taartje kunt eten op een verjaardag. Dat regelmatig bewegen enorm belangrijk is, maar dat je niet zes keer per week hoeft te sporten. 

Met deze training leer je deze middenweg op te zoeken, zodat je zowel werkt aan jouw gezondheid, maar ook voor de volle 100% kan blijven genieten van het leven.

Download gratis 'Het geheim van afvallen'!

Wat is de meest effectieve manier om gewicht te verliezen? Download gratis mijn uitwerking van 5 handvatten die het antwoord op deze vraag samenvat!