Personal training
in Apeldoorn

Kom je uit de omgeving Apeldoorn en ben je op zoek naar een personal trainer? Zoek dan niet verder! Ik help jou om stap voor stap dichter bij je doelen te komen. Of je nu meer wilt sporten, wegwijs wilt worden in een sportschool of wilt afvallen. Ik bied jou personal training aan, afgestemd op jou als persoon!

V.A. €65,-

per training

1-op-1 training

Jij krijgt alle aandacht van de trainer. Tijdens de eerste les bepalen we jouw beginsituatie. Vervolgens wordt er op basis van deze nulmeting een plan bedacht om jouw doel te bereiken!

Locatie: Apeldoorn

v.a. €35,-

per training

duo training

Samen sporten met een vriend of vriendin? Dan is deze optie iets voor jullie! Tijdens de lessen traint ieder op zijn of haar eigen niveau en zorg ik er voor dat jullie beide je doelen behalen!

Locatie: Apeldoorn

Vraag een gratis proefles aan

Benieuwd of een personal trainer iets voor jou is? Ontdek het tijdens een gratis proefles! 

Hopelijk tot snel bij Personal Gym Maurice Janssen in Apeldoorn!

Locatie

Veelgestelde vragen

Als je mij als personal trainer inschakelt, dan kost dat €65,- per uur. In dat uur gaan we samen de sportschool in, waarbij ik tijdens het sporten oog heb voor de juiste techniek en voor de doelen die jij wilt behalen. Daarnaast praten we tijdens de sessies samen over hoe je kan werken naar een gezonde leefstijl.

Het is ook mogelijk om een sessie van 30 minuten af te sluiten. Ik zou dit echter niet aanraden. Tijdens een training van een uur kan je net wat beter focussen op de oefeningen en hebben we meer tijd om je voedings- en beweeggewoonten onder de loep te nemen.

De meeste mensen kiezen ervoor om elke week een uur personal training te nemen. Als je de sessie bij elkaar optelt, dan kom je maandelijks uit op een bedrag van zo’n €260,-. Als je besluit om personal training van mij te krijgen, dan sluit je een pakket af van minimaal 10 lessen personal training.

Het inschakelen van een personal trainer heeft veel voordelen, maar het kost ook wat. Zie het als een goede investering. Een personal trainer helpt je op weg in de sportschool, denkt met je mee en coacht je naar een gezondere leefstijl. Tijdens de personal training hoef je niet zelf te bedenken wat je moet doen, dat doet de trainer voor je. Hij is een stok achter de deur en motiveert je als je dat nodig hebt.

Veel mensen twijfelen over het prijskaartje van het inschakelen van een personal trainer, maar gaan gerust elke maand uit eten of kopen de duurste merkkleding. Misschien goed om dat tegen elkaar af te zetten en dan de keuze te maken!

Een fitnesstrainer helpt je op weg in de sportschool, leert je oefeningen aan met de juiste technieken. Een personal trainer gaat een stuk verder; hij kijkt naar het hele plaatje. Daardoor wordt het een stuk persoonlijker. Je bouwt een band op en je krijg advies over hoe je ook buiten de sportschool om werkt aan een gezonde leefstijl. 

Dat hangt af van wie jij als persoon bent, maar het is vooral voor jezelf heel fijn om met een personal trainer aan de slag te gaan. De trainer denkt met je mee over welke doelen jij wil behalen en past de trainingen daar op aan. Vind je het lastig om jezelf te motiveren om te sporten, dan is een personal trainer jouw stok achter de deur. Heb je last van een blessure? Dan past de trainer de oefeningen daarop aan. Heb je geen idee hoe je de oefeningen uit moet voeren, dan worden ze je uitgelegd. Al met al heel veel voordelen, dus!

Als je bij mij begint met personal training, dan sluit je een pakket af van minimaal 10 weken. Het is echter aan te raden om langer dan 10 keer personal training te nemen. Op deze manier boek je meer resultaat. 

Wanneer je het idee hebt dat je genoeg handvatten hebt om zelfstandig verder te gaan, dan kan je ervoor kiezen te stoppen. Sommige mensen weten van zichzelf dat ze alleen in beweging blijven als ze een personal trainer hebben. In dat geval is het aan te raden gewoon wekelijks met een personal trainer te blijven sporten.

Wanneer je een proefles bij een personal trainer neemt, kijk dan of er een klik is tussen jullie en of de personal trainer professioneel overkomt. Een trainer moet goed kunnen luisteren en verstand hebben van wat hij doet.  Wanneer je wilt afvallen of spiermassa wilt opbouwen, dan is het belangrijk dat de personal trainer kennis heeft van training en voeding. Op deze manier kan je een optimaal resultaat boeken.

Als er geen goede klik is, dan ben je ook minder gemotiveerd om ervoor te gaan. Laatste tip: check ook altijd de reviews van andere klanten.

Gratis

Proefles

Benieuwd of een personal trainer iets voor jou is? Ontdek het tijdens een gratis proefles!

Locatie: Apeldoorn

Consult met de diëtist

Naast trainen is het erg belangrijk dat de voeding afgestemd is op jouw persoonlijke doel! Door middel van realistische voedingsadviezen en de aandacht voor gedragsverandering zorgen we er samen voor dat je voedingsgewoontes kan aanpassen en daarmee je doel kan behalen.

  • Intakeconsult: 90 minuten (30 minuten uitwerken advies): 90 euro*
  • Vervolgconsult: 30 minuten: 30 euro*

*eventuele vergoeding mogelijk

Vergoeding

In 2020 is de vergoeding voor de diëtist voor 3 uur opgenomen in de basisverzekering. De geleverde zorg wordt verrekend met het eigen risico. Uitzondering hierop zijn kinderen tot 18 jaar. Indien u een aanvullende verzekering heeft afgesloten, kan daar ook dieetadvisering in zijn opgenomen. Bekijk de mogelijkheden in uw verzekeringspolis.

Verwijsbrief

De diëtist in deze praktijk zijn direct toegankelijk, echter heeft het de voorkeur dat u een verwijsbrief meeneemt. Indien u zich zonder verwijzing aanmeldt zal er in het eerste consult een screening gedaan worden. Daarin wordt beoordeelt of er direct een dieetbehandeling gestart kan worden of niet. Deze screening hoort bij de behandeltijd.

Online Coaching

Online coaching
Kom jij niet uit omgeving Apeldoorn en zou je toch begeleiding willen omtrent voeding en/of training? Ook dit is mogelijk! Tegenwoordig kunnen we via zoveel kanalen communiceren. Hier maak ik dan ook dankbaar gebruik van en op deze manier maak ik de begeleiding zo persoonlijk mogelijk!

Voeding Oscar

Personal training

Kies voor 1-op-1 begeleiding, of sport samen met een maatje om allebei jullie doelen te behalen!

naked-muscular-man-exercising-with-battle-ropes-9G6Q3PV-min.jpg

Compleet

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus.

fit-young-woman-doing-stretches-on-a-gym-floor-QVWG8LX-min.jpg

Voeding + Training

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus.

male-person-with-dumbbell-training-in-gym-37LACSK-min.jpg

Online Coaching

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus.

Ontvang gratis mijn nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van al het nieuws rondom voeding, beweging en een gezonde leefstijl. Ontvang bijvoorbeeld de lekkerste gezonde recepten, motiverende video’s en meer!