Duo personal training in Apeldoorn

Wil jij graag samen met een vriend, vriendin of partner sporten? Probeer dan eens duo personal training in Apeldoorn! Ik ga samen met jullie tweeën de sportschool in en help jullie je doelen te behalen. Niet alleen in de sportschool zelf, maar ook daarbuiten. Zo werk je samen naar een gezondere leefstijl. Of jullie nu willen afvallen, spieren op willen bouwen, of gewoon meer willen bewegen: ik ben er voor je!

Duo personal training in Apeldoorn

Samen met mij als personal trainer neem ik jullie mee de sportschool in. We stellen samen vast aan welk doel jullie willen werken. Op basis hiervan stel ik de trainingen samen. Ik leer jullie hoe je de oefeningen moet uitvoeren, waarbij ik let op de juiste houding en rekening houd met eventuele blessures of beperkingen.

Lees ook: 10 voordelen van een personal trainer

Daarnaast heeft samen sporten heel veel voordelen. Je hebt een extra stok achter de deur, je bent samen lekker in beweging en kunt elkaar motiveren. Voor veel mensen is de sportschool een spannende plaats, waar je uit je comfortzone gehaald wordt. Als personal trainer daag ik jullie uit om je grenzen te verleggen. Door samen aan de gang te gaan, verlaag je die spannende drempel en krijgen jullie meer plezier in de trainingen.

Ik probeer de trainingen zo afwisselend mogelijk te maken. Zo ben je niet iedere keer hetzelfde aan het doen, maar leer ik jullie allerlei oefeningen aan. Sommige trainingen zijn intensief, andere zijn meer gericht op de juiste technieken. Uiteraard houd ik rekening met jullie wensen en doelen.

Ben jij ook op zoek naar een personal trainer in Apeldoorn? Bekijk hier de mogelijkheden!

Wat kan je nog meer verwachten van duo personal training?

Als jullie willen werken naar een gezondere leefstijl, dan is het ook belangrijk om te kijken naar jullie voedingsgewoonten en naar hoe jullie je dagen inrichten. De juiste en gezonde voeding is belangrijk als je wilt afvallen of juist spieren op wilt bouwen. Ik ga je echter geen zwaar dieet voorschrijven.

Ik daag jullie uit om duurzame veranderingen te maken in je voedingspatroon, zodat je langzamerhand steeds gezonder gaat leven. Dat is niet alleen makkelijk vol te houden, maar hierdoor heb je amper in de gaten dat je gezonder gaat leven.

Kom samen trainen in Apeldoorn!

Ben je enthousiast geworden om samen aan de slag te gaan met mij als personal trainer?

Neem contact met mij op, of bekijk hier de mogelijkheden!

Nieuwsbrief

Schrijf je gratis in voor mijn nieuwsbrief en ontvang wekelijks content rondom voeding, training en leefstijl! 

Download gratis de snackgids 'snack bewust'!

Krijg ongewenst snacken onder controle met deze 10-daagse gratis challenge.