Duo Training

Samen sporten met een vriend of vriendin? Dan is deze optie iets voor jullie! Tijdens de lessen traint ieder op zijn of haar eigen niveau en zorg ik er voor dat jullie beide je doelen behalen!

Wij willen Duo Training!

Oscar Groenewold over mij

Vraag een gratis proefles aan

Benieuwd of een personal trainer iets voor jou is? Ontdek het tijdens een gratis proefles! 

Hopelijk tot snel bij Personal Gym Maurice Janssen in Apeldoorn!

Locatie

Personal trainer Apeldoorn sportschool
Personal trainer Apeldoorn sportschool
Personal trainer Apeldoorn sportschool

Veelgestelde vragen

Als je een personal trainer inschakelt, dan kost dat gemiddeld tussen de €50 en €75,- per uur.

Tijdens een personal training sessie gaan we samen de sportschool in, waarbij ik tijdens het sporten oog heb voor de juiste techniek en voor de doelen die jij wilt behalen. Daarnaast praten we tijdens de sessies samen over hoe je kan werken naar een gezonde leefstijl.

Het is ook mogelijk om een sessie van 30 minuten af te sluiten. Ik zou dit echter niet aanraden. Tijdens een training van een uur kan je net wat beter focussen op de oefeningen en hebben we meer tijd om je voedings- en beweeggewoonten onder de loep te nemen.

Je kan er ook voor kiezen om met iemand samen te komen trainen. Klik hier voor meer informatie over duotraining. 

De meeste mensen kiezen ervoor om elke week een uur personal training te nemen. Als je de sessie bij elkaar optelt, dan kom je maandelijks uit op een bedrag van zo’n €260,-. Als je besluit om in Apeldoorn personal training van mij te krijgen, dan sluit je een pakket af van minimaal 10 lessen personal training.

Het inschakelen van een personal trainer heeft veel voordelen, maar het kost ook wat. Zie het als een goede investering. Een personal trainer helpt je op weg in de sportschool, denkt met je mee en coacht je naar een gezondere leefstijl. Tijdens de personal training hoef je niet zelf te bedenken wat je moet doen, dat doet de trainer voor je. Hij is een stok achter de deur en motiveert je als je dat nodig hebt.

Veel mensen twijfelen over het prijskaartje van het inschakelen van een personal trainer, maar gaan gerust elke maand uit eten of kopen de duurste merkkleding. Misschien goed om dat tegen elkaar af te zetten en dan de keuze te maken!

Een fitnesstrainer helpt je op weg in de sportschool, leert je oefeningen aan met de juiste technieken. Een personal trainer gaat een stuk verder; hij kijkt naar het hele plaatje. Daardoor wordt het een stuk persoonlijker. Je bouwt een band op en je krijg advies over hoe je ook buiten de sportschool om werkt aan een gezonde leefstijl. 

Dat hangt af van wie jij als persoon bent, maar het is vooral voor jezelf heel fijn om met een personal trainer aan de slag te gaan. De trainer denkt met je mee over welke doelen jij wil behalen en past de trainingen daar op aan. Vind je het lastig om jezelf te motiveren om te sporten, dan is een personal trainer jouw stok achter de deur. Heb je last van een blessure? Dan past de trainer de oefeningen daarop aan. Heb je geen idee hoe je de oefeningen uit moet voeren, dan worden ze je uitgelegd. Al met al heel veel voordelen, dus!

Als je bij mij begint met personal training, dan sluit je een pakket af van minimaal 10 weken. Het is echter aan te raden om langer dan 10 keer personal training te nemen. Op deze manier boek je meer resultaat. 

Wanneer je het idee hebt dat je genoeg handvatten hebt om zelfstandig verder te gaan, dan kan je ervoor kiezen te stoppen. Sommige mensen weten van zichzelf dat ze alleen in beweging blijven als ze een personal trainer hebben. In dat geval is het aan te raden gewoon wekelijks met een personal trainer te blijven sporten.

Wanneer je een proefles bij een personal trainer neemt, kijk dan of er een klik is tussen jullie en of de personal trainer professioneel overkomt. Een trainer moet goed kunnen luisteren en verstand hebben van wat hij doet.  Wanneer je wilt afvallen of spiermassa wilt opbouwen, dan is het belangrijk dat de personal trainer kennis heeft van training en voeding. Op deze manier kan je een optimaal resultaat boeken.

Als er geen goede klik is, dan ben je ook minder gemotiveerd om ervoor te gaan. Laatste tip: check ook altijd de reviews van andere klanten.

Download gratis de snackgids 'snack bewust'!

Krijg ongewenst snacken onder controle met deze 10-daagse gratis challenge.