Het geheim van afvallen

Wat is de meest effectieve manier om gewicht te verliezen? Download gratis mijn uitwerking van 5 handvatten die het antwoord op deze vraag samenvat!

Download hier gratis
het geheim van afvallen

Vul je naam en e-mailadres is en je ontvangt ‘m in je mailbox!

Met het downloaden van dit bestand ga je automatisch akkoord met het ontvangen van een wekelijkse e-mail vol met tips, inspiratie en exclusieve aanbiedingen.

Het geheim van afvallen

Wie ben ik?

Ik ben Oscar Groenewold, diëtist, personal trainer en online coach. Ik ben al ruim 3 jaar bezig met maar één doel: zo veel mogelijk mensen helpen bij het ontwikkelen van een gezonde leefstijl. Het is mijn passie om kennis over voeding, beweging en leefstijl door te geven, zodat jij dit toe kunt passen in je eigen leven en de beste versie van jezelf kunt worden. 

Als diëtist en personal trainer kom ik vaak in aanraking met mensen die willen afvallen of gezonder willen leven. Wat veel mensen denken bij ‘gezond leven’, is dat ze vooral heel veel dingen móeten en ook heel veel dingen niet meer mogen. 

Ja, gezond leven betekent dat je in de basis goed voor jezelf zorgt door middel van juiste voeding en regelmatige beweging. Maar in deze tijden zijn mensen erg zwart-wit. Het is vaak alles… of niets. Ik wil met jou op zoek gaan naar de middenweg

Wat is die middenweg? Dat gezonde voeding de basis is van je dagelijkse routine, maar dat je ook een taartje kunt eten op een verjaardag. Dat regelmatig bewegen enorm belangrijk is, maar dat je niet zes keer per week hoeft te sporten. 

Met deze training leer je deze middenweg op te zoeken, zodat je zowel werkt aan jouw gezondheid, maar ook voor de volle 100% kan blijven genieten van het leven.

Download gratis 'Het geheim van afvallen'!

Wat is de meest effectieve manier om gewicht te verliezen? Download gratis mijn uitwerking van 5 handvatten die het antwoord op deze vraag samenvat!