12-weken cursus t.w.v. €99,95

Tijdelijk voor maar €49,95!

Zeg vaarwel tegen jouw overgewicht!

Ik heb een online cursus ontwikkeld die jou in twaalf weken helpt met effectief en duurzaam afvallen en je handvatten geeft om stappen te zetten naar een gezonde leefstijl, middenin een druk bestaan.

Grip op Gewicht

Wil je graag afvallen met blijvend resultaat?

Maar heb je nu zoiets van:

Dan gaat deze training je zeker verder helpen.

Je wordt beperkt door je overgewicht om te doen wat je wilt doen

Zoals lekker bewegen met de kinderen, vlot de trap op lopen of lange wandelingen kunnen maken… of zonder onzekerheid in je badkleding kunnen zonnen.

Je kan nog jaren rond blijven lopen met je overgewicht, met alle nadelen van dien. Maar je kan hier vandaag nog verandering in brengen en besluiten de knop om te zetten.

Je zal merken dat zelfs een gewichtsverlies van 5 kilo al enorme gezondheidswinst én een boost voor je mindset op gaat leveren. Je voelt je energieker, fitter en je krijgt steeds meer vertrouwen in je lichaam en mindset.

Met deze training leg ik je alle aspecten van het afvallen en een gezonde leefstijl toe en weet je precies wat je moet doen om je doelen te realiseren.

online training grip op gewicht

Met deze training leer je jezelf nieuw en gezond eetgedrag aan…

… zonder ingewikkeld en streng dieet.

In tegenstelling tot al die andere diëten die jij hebt geprobeerd, ga jij met deze training (géén dieet) aan de slag met jouw voedingsgedrag

Dit gaat zorgen voor duurzaam en blijvend resultaat. Je leert gezonde keuzes te maken, zodat je:

  • weer vertrouwen krijgt in jezelf;
  • gewicht verliest zonder jojo-effect;
  • eerlijk naar jezelf en je (eet)gedrag kunt kijken;
  • kunt genieten van eten zonder schuldgevoel;
  • een gezonde relatie met voeding ontwikkelt;
  • enorme stappen zet richting een gezonde leefstijl;
  • verantwoord afvalt en de kilo’s nu wél wegblijven.

Dit is wat je krijgt:

Online training Grip op Gewicht

Zowel een juiste start maken met afvallen als werken aan een gezonde leefstijl en gedragsverandering.

Na het volgen van deze training:

De prijs voor deze training is normaal €99,95.

Nu tijdelijk voor maar €49,95!

Oscar website artikelen (1)

Dat is nog geen 60 cent per dag. Een kleine investering met levenslange gezondheidsvoordelen!

Oscar website artikelen (2)

Dit is wat je krijgt voor minder dan 60 cent per dag:

Week 1: Jouw doelen en motivatie 

Week 2: Focus op voeding

Week 3: Het belang van structuur

Week 4: Slaap en vocht  

Week 5: Vind de balans in je leven

Week 6: Waar sta je nu?

Week 7: Gedrag en mindset

Week 8: Hoe beïnvloedbaar ben jij?

Week 9: Hoe houd je het vol?

Week 10: Blijf gefocust! (Hoe dan?)

Week 11: Wat als het even niet lukt?

Week 12: Hoe nu verder?

Nu tijdelijk voor maar €49,95 i.p.v. €99,95!

Oscar website artikelen (2)

Wie ben ik?

Ik ben Oscar Groenewold, diëtist, personal trainer en online coach. Ik ben al ruim 3 jaar bezig met maar één doel: zo veel mogelijk mensen helpen bij het ontwikkelen van een gezonde leefstijl. Het is mijn passie om kennis over voeding, beweging en leefstijl door te geven, zodat jij dit toe kunt passen in je eigen leven en de beste versie van jezelf kunt worden. 

Als diëtist en personal trainer kom ik vaak in aanraking met mensen die willen afvallen of gezonder willen leven. Wat veel mensen denken bij ‘gezond leven’, is dat ze vooral heel veel dingen móeten en ook heel veel dingen niet meer mogen. 

Ja, gezond leven betekent dat je in de basis goed voor jezelf zorgt door middel van juiste voeding en regelmatige beweging. Maar in deze tijden zijn mensen erg zwart-wit. Het is vaak alles… of niets. Ik wil met jou op zoek gaan naar de middenweg

Wat is die middenweg? Dat gezonde voeding de basis is van je dagelijkse routine, maar dat je ook een taartje kunt eten op een verjaardag. Dat regelmatig bewegen enorm belangrijk is, maar dat je niet zes keer per week hoeft te sporten. 

Met deze training leer je deze middenweg op te zoeken, zodat je zowel werkt aan jouw gezondheid, maar ook voor de volle 100% kan blijven genieten van het leven.

Veelgestelde vragen

Je hebt 15 weken lang de tijd om de 12-weekse training te doorlopen. Het kan zijn dat je wat uitloopt, waardoor je net wat langer de tijd hebt om de training af te ronden. Het is ook mogelijk om na de 15 weken te verlengen. Hier betaal je dan een klein bedrag voor.

Het is verstandig om wekelijks een vast moment te plannen waarin je de leerstof van die week doorleest. Het toepassen van wat je hebt geleerd zal aan het begin wat meer tijd kosten, omdat je jezelf nieuw gedrag aan gaat leren. Na verloop van tijd zullen dit gewoonten worden en niet veel tijd meer van je gaan vragen.

Het doorlezen van de stof en het maken van de opdrachten zal +/- wekelijks een uur van je tijd kosten.

Het is mogelijk om tijdens de cursus meer begeleiding te krijgen, door middel van wekelijkse of maandelijkse gesprekken. Als gecertificeerde diëtist en ervaren personal trainer kan ik jou net iets meer motiveren, begeleiden en helpen in jouw proces. 

Het kan zijn dat je het lastig vindt om alleen aan de slag te gaan met de online training. Dat is heel begrijpelijk! Daarom bied ik jou de mogelijkheid voor extra begeleiding. 

Tijdens de online gesprekken (via Zoom) denk ik met je mee over de dingen waar jij tegenaan loopt. Als gecertificeerd diëtist en ervaren personal trainer kan ik je goed en verantwoord verder helpen op jouw weg naar een gezonde leefstijl. 

Jij kan tijdens de gesprekken aangeven waar je het over wilt hebben. Misschien wil je extra begeleiding bij voeding, of vind je het lastig om gemotiveerd te blijven. Of misschien weet je niet goed wanneer je extra kunt bewegen, of… heb je behoefte aan een stok achter de deur en een coach die met je meedenkt. 

Dus: wil je graag verder op weg geholpen worden? Stuur me een bericht door de mailen naar info@oscargroenewold.nl!

 

Misschien vraag je jezelf deze vraag wel af. Je hebt al zoveel dingen geprobeerd dat je niet meer weet waar je goed aan doet. Dat snap ik. Het unieke van deze cursus is dat je niet alleen focust op afvallen, maar ook op een gezonde leefstijl. Met de handvatten die ik je in twaalf weken geef, leer je dat de strijd tegen de kilo’s alleen werkt als je dit op een duurzame manier doet. Geen zwaar dieet dus, maar effectieve (kleine) veranderingen in je bestaande leefpatroon.

KLAAR VOOR DE START?

Download gratis de snackgids 'snack bewust'!

Krijg ongewenst snacken onder controle met deze 10-daagse gratis challenge.