Welkom bij de online training

Grip op gewicht

Ik heb een online cursus ontwikkeld die jou in twaalf weken helpt met effectief en duurzaam afvallen en je handvatten geeft om stappen te zetten naar een gezonde leefstijl, middenin een druk bestaan.

Grip op gewicht

Met deze online cursus wil ik jou de inzichten en het vertrouwen geven die je nodig hebt om zelf aan de slag te gaan met afvallen en het werken aan een gezonde en gebalanceerde leefstijl. Grip op Gewicht is echt iets voor jou als je…

Vijftien weken toegang tot de training voor €99,95. Dat is nog geen euro per dag!

Herken je dit?

Ik ontmoet heel vaak mensen die gewicht willen verliezen. Ze hebben al allerlei dingen geprobeerd om af te vallen. Denk bijvoorbeeld aan een koolhydraatarm dieet, een crashdieet, sapjeskuur enzovoorts. Vaak lukte het om in een korte tijd veel kilo’s kwijt te raken. Maar binnen de kortste tijd zat het gewicht er weer aan.

Veel mensen jojoën met hun gewicht: ze vallen af, maar ze komen net zo snel weer aan.

Als je op internet kijkt, dan zie je al snel door de bomen het bos niet meer. De een na de ander komt met een goedbedoeld advies of dé sleutel tot succes. Daarnaast is het lastig om te onderscheiden wat nu waarheid is. En nog belangrijker: wat werkt voor jou?

Ik geloof niet dat er één dieet is die helemaal aansluit bij jouw afvalproces. Ik geloof wel dat iedereen stappen kan zetten om daadwerkelijk en effectief af te vallen. Dat hoeft niet met een ingewikkeld of zwaar dieet. Sterker nog: het gevaar daarvan is dat je wanneer je stopt met het dieet, zo weer in gewicht aankomt.

Wat werkt dan wel? Ik ben ervan overtuigd dat het leiden van een gezonde leefstijl dé basis moet zijn van iedereen. 

Als jij serieuze stappen zet om gezonder te gaan leven, dan komt het afvallen vanzelf. 

Natuurlijk vergt het tijd, energie en vastberadenheid om veranderingen te maken in je huidige leefpatroon. Maar wanneer je ongezonde gewoontes om kan zetten in gezonde gewoontes, dan weet ik zeker dat jij je (afval)doelen gaat behalen!

Het is belangrijk dat je weet dat jij verantwoordelijk bent voor de stappen die je zet. Deze training ‘Grip op Gewicht’ gaat jou helpen en ondersteunen bij die stappen. Op deze manier krijg je voldoende handvatten, tips en kennis die jou verder helpt op de weg naar een gezonde leefstijl.

Gezond leven is geen dieet voor een kleine periode, maar iets voor de rest van je leven. Ben jij er klaar voor? 

Deze training bevat:

Het is aan te raden om wekelijks een moment te plannen waarin je bezig gaat met de cursus. Gaandeweg de week kan je oefenen met het toepassen van de opdrachten. 

Kennis over voeding, beweging en leefstijl

Met de lesstof van deze cursus leer je over gezonde voeding, beweging en leefstijl en heb je de toegang tot verdiepende informatie. Je gaat zelf aan de slag met opdrachten en krijgt daarmee jouw vooruitgang onder controle. 

vind de balans

Misschien heb je een druk leven, met een drukke baan, gezinsleven en sociale kring. Deze cursus leert je hoe je ondanks dat toch kan werken aan je gezondheid en de balans in je leven terug kunt vinden. Je leert prioriteiten stellen, structuur in je leven aan te brengen en vooruit te plannen. Dat scheelt je uiteindelijk ook nog eens tijd!

De sleutel tot succes

Dat ben jij: jij bent verantwoordelijk over jouw afvalproces en de stappen die je zet naar een gezonde leefstijl. Leer prioriteiten stellen, verdiep je in de facetten van een gebalanceerde leefstijl en pas de opdrachten toe om zo tot de beste resultaten te komen. 

Waarom zou dit afvalprogramma wél werken?

Misschien vraag je jezelf deze vraag wel af. Je hebt al zoveel dingen geprobeerd dat je niet meer weet waar je goed aan doet. Dat snap ik. Het unieke van deze cursus is dat je niet alleen focust op afvallen, maar ook op een gezonde leefstijl. Met de handvatten die ik je in twaalf weken geef, leer je dat de strijd tegen de kilo’s alleen werkt als je dit op een duurzame manier doet. Geen zwaar dieet dus, maar effectieve (kleine) veranderingen in je bestaande leefpatroon.

Wat kan ik allemaal verwachten van deze training?

In twaalf weken komen onder andere deze onderwerpen voorbij:

Wat gaat het me kosten?

Om toegang te krijgen tot de online cursus ‘Grip op Gewicht’, betaal je slechts €99,95. De cursus is vijftien weken lang geopend, dus mocht je wat vertraging oplopen, dan heb je iets langer de tijd om de cursus af te ronden. 

Het is ook mogelijk om tijdens de cursus meer begeleiding te krijgen, door middel van wekelijkse of maandelijkse gesprekken. Als gecertificeerde diëtist en ervaren personal trainer kan ik jou net iets meer motiveren, begeleiden en helpen in jouw proces. 

Grip op gewicht

Bekijk het aanbod en kies het pakket dat het beste bij jou past! Twijfel je of heb je ergens vragen over? Stuur me dan gerust een berichtje door een mailtje te sturen naar info@oscargroenewold.nl!

Online training grip op gewicht

BASIS

Zelf aan de slag met de online training om grip te krijgen op jouw gewicht en leefstijl, door de zelfstudie en bijbehorende opdrachten.

Kosten: €99,95

€79,95

premium

Zelf aan de slag, inclusief een begin-, tussen- en eindgesprek (online) met een gecertificeerd diëtist en personal trainer.

Kosten: €229,95

Wil jij dit? Mail dan naar info@oscargroenewold.nl voor meer info/aanmelden.

3

ultimate

Gratis toegang tot de online training, inclusief een wekelijks gesprek (online) met een gecertificeerd diëtist en personal trainer.

Kosten: €595,95

Wil jij dit? Mail dan naar info@oscargroenewold.nl  voor meer info/aanmelden.

Wat kan ik van de gesprekken verwachten?

Het kan zijn dat je het lastig vindt om alleen aan de slag te gaan met de online training. Dat is heel begrijpelijk! Daarom bied ik jou de mogelijkheid voor extra begeleiding. 

Tijdens de online gesprekken (via Zoom) denk ik met je mee over de dingen waar jij tegenaan loopt. Als gecertificeerd diëtist en ervaren personal trainer kan ik je goed en verantwoord verder helpen op jouw weg naar een gezonde leefstijl. 

Jij kan tijdens de gesprekken aangeven waar je het over wilt hebben. Misschien wil je extra begeleiding bij voeding, of vind je het lastig om gemotiveerd te blijven. Of misschien weet je niet goed wanneer je extra kunt bewegen, of… heb je behoefte aan een stok achter de deur en een coach die met je meedenkt. 

Dus: wil je graag verder op weg geholpen worden? Kies dan voor het pakket ‘PREMIUM’ of ‘ULTIMATE’!

KLAAR VOOR DE START?

Download gratis 'Het geheim van afvallen'!

Wat is de meest effectieve manier om gewicht te verliezen? Download gratis mijn uitwerking van 5 handvatten die het antwoord op deze vraag samenvat!