Personal trainer in Apeldoorn? Zoek niet verder!

Ben jij op zoek naar een personal trainer in Apeldoorn? Zoek dan niet verder! Ik help je je doelen te behalen. In de sportschool, maar ook daarbuiten. Zo werk je samen met mij naar een gezondere leefstijl. Of je nu wilt afvallen, spieren op wilt bouwen, of gewoon meer wilt bewegen: ik ben er voor je!

Personal trainer in Apeldoorn

Samen met mij als personal trainer neem ik je mee de sportschool in. We stellen samen vast aan welk doel je wilt werken. Op basis hiervan stel ik de trainingen samen. Ik leer je hoe je de oefeningen moet uitvoeren, waarbij ik let op je houding en rekening houd met eventuele blessures of beperkingen.

Ik wil je graag uitdagen om je grenzen te verleggen en uit je comfortzone te gaan. Het is niet voor iedereen eenvoudig om een sportschool binnen te stappen. Velen ervaren het als een hoge drempel. Door met mij als personal trainer aan de gang te gaan, wordt die drempel verlaagd. Veel mensen krijgen daardoor plezier in de trainingen!

Ik probeer de trainingen zo afwisselend mogelijk te maken. Zo ben je niet iedere keer hetzelfde aan het doen, maar leer ik je allerlei oefeningen aan. Sommige trainingen zijn intensief, andere zijn meer gericht op de juiste technieken. Uiteraard houd ik rekening met jouw wensen en doelen.

Ben jij ook op zoek naar een personal trainer in Apeldoorn? Bekijk hier de mogelijkheden!

Wat kan je nog meer verwachten?

Naast het trainen in de sportschool, is het ook belangrijk om je voedingsgewoonten onder de loep te nemen. De juiste voeding is belangrijk wanneer je wilt afvallen of spieren op wilt bouwen. Daarnaast is goede voeding een belangrijke basis voor een gezonde leefstijl.

Ga ik je een zwaar dieet voorschrijven? Zeker niet! Door kleine aanpassingen te maken in je voedingsgewoonten, werken we rustig naar een gezonder patroon. Hierdoor is het niet alleen makkelijk vol te houden, maar heb je amper in de gaten dat je langzamerhand gezonder gaat leven.

Lees ook: 10 voordelen van een personal trainer

Klanten over mij als personal trainer

Het is belangrijk om een personal trainer te kiezen die bij je past. Iedereen is verschillend. Dat geldt ook voor personal trainers. Toch heb ik inmiddels allerlei mensen geholpen naar een gezondere leefstijl: van jonge mensen tot 60+’ers, van drukke ondernemers tot vrouwen in de overgang. Bekijk hieronder een aantal reviews!

Oscar is een hele fijne en kundige personal trainer en voedingscoach! Met humor zorgt hij ervoor dat je gemotiveerd bent en blijft, ook als sporten niet je hobby is… haha. Maar nu vind ik sporten zelfs leuk!

Elke week kijkt hij met je mee en bespreekt wat goed ging en wat beter kan. Hij helpt met het stellen van realistische doelen en stelt bij waar nodig.

Ik zou Oscar zéker aanraden als je overweegt te starten met een personal trainer en/of voedingscoach!

Myrthe

In het verleden eerder Personal Training gehad, maar Oscar is een blijvertje. Hij weet exact de juiste uitdaging te bieden, heeft duidelijk veel kennis, zowel technisch als het gaat om de juiste uitvoering, als ook voor wat betreft de soft skills.

Een goede dosis positieve energie, gecombineerd met oprechte interesse zorgt ervoor dat het altijd goed bevalt. Het is natuurlijk een investering, maar 1 die zich snel terugbetaalt en ervoor zorgt dat je net een stukje verder gepusht wordt, maar altijd in balans.

Robbert

Vorig zomer besefte ik dat ik mijn leefpatroon en kilo’s moest aanpakken. Ik zat niet lekker in mijn vel en mijn gewicht belemmerde mij in het dagelijkse leven. Toen ben ik gestart met lijnen en wandelen. Maar ik wist dat als ik echt fit wilde worden er meer nodig was en dat me dit niet alleen zou lukken. Toch duurde het nog tot september voor ik in contact kwam met Oscar en startte met de 10 weken challenge. Mijn doel was niet alleen afvallen, maar ook wilde ik fit worden en na 3 jaar weer skiën.

Oscar geeft me handvatten om mijn voeding te verbeteren en geeft inzicht in het belang van eiwitten, vezels, koolhydraten en vetten. Ook tijdens een blessure zorgt hij voor een aangepaste training zodat het doel haalbaar blijft. Dankzij zijn begeleiding krijg ik steeds meer vertrouwen in mijn lichaam. Vertrouwend op zijn kennis durf ik mijn grenzen op te zoeken. Niet alleen in de sportschool, maar ook daarbuiten. Mijn 1e doel gehaald maar ook in het dagelijkse leven merk ik dat ik steeds meer energie heb en minder snel uitgeblust ben. Dankjewel Oscar voor je geduld en hulp, je hebt me het plezier gegeven om weer te gaan sporten.

Annemieke
Personal training in Apeldoorn

Gratis proefles?

Benieuwd of een personal trainer iets voor jou is? Ontdek het tijdens een gratis proefles!