Personal trainer
Apeldoorn

Op zoek naar een personal trainer in Apeldoorn? Zoek dan niet verder! Ik help jou om stap voor stap dichter bij je doelen te komen. Of je nu wilt afvallen, fitter of sterker wilt worden, of wegwijs wilt worden in een sportschool. Ik bied jou personal training in Apeldoorn aan, afgestemd op jou als persoon! 

Personal training in Apeldoorn

Werken aan jouw doelen

Samen met mij als personal trainer in Apeldoorn neem ik je mee de sportschool in. We stellen samen vast aan welk doel je wilt werken. Op basis hiervan stel ik de trainingen samen. Ik leer je hoe je de oefeningen moet uitvoeren, waarbij ik let op je houding en rekening houd met eventuele blessures of beperkingen.

Complete plaatje

Daarnaast kan je (indien gewenst) begeleiding en advies krijgen rondom voeding, dagelijkse beweging en leefstijl. Als diëtist, personal trainer en (online) leefstijlcoach kijk ik graag met je naar het complete plaatje, om zo effectief mogelijk te werken naar jouw doelen.

Stok achter de deur

Ik wil je graag op een verantwoordelijke manier uitdagen om je grenzen te verleggen en uit je comfortzone te gaan. Het is niet voor iedereen eenvoudig om een sportschool binnen te stappen. Velen ervaren het als een hoge drempel. Door met mij als personal trainer aan de gang te gaan, wordt die drempel verlaagd en heb je een stok achter de deur. Veel mensen krijgen daardoor plezier in de trainingen!

Heb jij behoefte aan een personal trainer in Apeldoorn? Boek een gratis proefles of bekijk de mogelijkheden hieronder!

Personal training apeldoorn Oscar Groenewold
Oscar website artikelen (2)

dit zeggen anderen...

Cynthia BourgonjeCynthia Bourgonje
12:06 20 Feb 23
Ik sport nu al enige tijd onder de professionele leiding van Oscar. Ik heb beide challenges gedaan en daarbij een aantal kilo's verloren! Erg fijn! Het is erg prettig dat er elke week nieuwe en andere oefeningen klaar staan en dat je elke week uitgedaagd wordt om jezelf te verbeteren... Ook als het afvallen even wat minder gaat, weet Oscar je goed te motiveren en heeft goede tips om het weer op te pakken. Fijn!
Robbin WinkelhorstRobbin Winkelhorst
13:10 16 Feb 23
Ongeveer een klein half jaar geleden ben ik gestart met het trainen met Oscar. Ik was toe aan verandering! We zijn gestart met de 10 weken challenge en wat een verandering heb ik bij mezelf mogen zien. Zowel fysiek als mentaal. Door de hulp van Oscar kan ik nu ook optimaal zelfstandig aan de slag in de sportschool. Nu hebben we iedere maand nog even een training samen en een moment waarin we bespreken hoe het de afgelopen maand is gegaan (even een statusupdate). Dit is echt ideaal!
Rita de JongRita de Jong
11:20 16 Feb 23
Oscar is een hele rustige , open en kundige personal trainer. Hij begeleidt ons heel persoonlijk en weet waar het over gaat. Sporten is nog nooit zo fijn geweest en door Oscar lukt het ook om vol te houden. Ook in de begeleiding omtrent voeding heeft hij veel kennis. Heel fijn en een aanrader.
Ine TengkerIne Tengker
11:07 16 Feb 23
Ik train nu al een hele poos bij Oscar. Eerst de 10 weken challenge, daarna ben ik doorgegaan met 1x in de week PT. Bij Oscar voel je je op je gemak. Op een ontspannen en professionele manier wordt de training gegeven, zoals jij het wil en kan. Iedere training is weer anders met voldoende uitdaging. Bovendien worden de persoonlijke doelen goed in de gaten gehouden met voldoende aandacht voor je voeding. Ga zo door Oscar. Dankjewel! Je bent echt een topper!
Madelon KlompMadelon Klomp
19:35 22 Nov 22
Bij Oscar zijn we begonnen met de 10 weken challenge en wat een positief resultaat! Hij heeft vooral gekeken naar onze doelen en hoe we die konden behalen (die zijn overigens ruimschoots behaald). Ondertussen zijn we bijna een jaar verder en sporten nog steeds met veel plezier bij hem! Het fijne bij Oscar is dat hij echt naar je luistert en dat hij je elke keer weer weet te motiveren. Zijn trainingen zijn afwisselend en zorgen altijd voor genoeg uitdaging, al met al een hele fijne personal trainer!
js_loader

Vraag een gratis proefles aan

Benieuwd of een personal trainer iets voor jou is? Ontdek het tijdens een gratis proefles! 

Hopelijk tot snel bij Personal Gym Maurice Janssen in Apeldoorn!

Locatie

Of bekijk hier mijn aanbod

v.a. €65,-

1-op-1 training

Jij krijgt alle aandacht van de trainer. Tijdens de eerste les maken we kennis en bepalen we jouw beginsituatie. Vervolgens wordt er op basis van deze nulmeting een plan bedacht om jouw doel te bereiken!

Locatie: Apeldoorn

v.a. €35,-

duo training

Samen sporten met een vriend of vriendin? Dan is deze optie iets voor jullie! Samen neem ik jullie mee de sportschool in. Tijdens de lessen traint ieder op zijn of haar eigen niveau en zorg ik er voor dat jullie beide je doelen behalen!

Locatie: Apeldoorn

Voedingsadvies in apeldoorn of online

Naast trainen is het erg belangrijk dat jouw voeding afgestemd is op jouw persoonlijke doel! Als diëtist en personal trainer in Apeldoorn bied ik het complete plaatje: zowel voedingsadvies als personal training. 

Door middel van realistische voedingsadviezen en de aandacht voor gedragsverandering zorgen we er samen voor dat je voedingsgewoontes kan aanpassen en daarmee je doel kan behalen.

Heb jij behoefte aan voedingsadvies? Neem contact met me op, dan plannen we snel een afspraak! Kom je niet uit de omgeving Apeldoorn, maar wil je graag advies over de juiste voeding? Dan kunnen we een online consult of telefoongesprek inplannen.

Veelgestelde vragen

Als je mij als personal trainer in Apeldoorn inschakelt, dan kost dat €65,- per uur. In dat uur gaan we samen de sportschool in, waarbij ik tijdens het sporten oog heb voor de juiste techniek en voor de doelen die jij wilt behalen. Daarnaast praten we tijdens de sessies samen over hoe je kan werken naar een gezonde leefstijl.

Het is ook mogelijk om een sessie van 30 minuten af te sluiten. Ik zou dit echter niet aanraden. Tijdens een training van een uur kan je net wat beter focussen op de oefeningen en hebben we meer tijd om je voedings- en beweeggewoonten onder de loep te nemen.

Je kan er ook voor kiezen om met iemand samen te komen trainen. Duo personal training in Apeldoorn kost €35,- per persoon. 

De meeste mensen kiezen ervoor om elke week een uur personal training te nemen. Als je de sessie bij elkaar optelt, dan kom je maandelijks uit op een bedrag van zo’n €260,-. Als je besluit om in Apeldoorn personal training van mij te krijgen, dan sluit je een pakket af van minimaal 10 lessen personal training.

Het inschakelen van een personal trainer heeft veel voordelen, maar het kost ook wat. Zie het als een goede investering. Een personal trainer helpt je op weg in de sportschool, denkt met je mee en coacht je naar een gezondere leefstijl. Tijdens de personal training hoef je niet zelf te bedenken wat je moet doen, dat doet de trainer voor je. Hij is een stok achter de deur en motiveert je als je dat nodig hebt.

Veel mensen twijfelen over het prijskaartje van het inschakelen van een personal trainer, maar gaan gerust elke maand uit eten of kopen de duurste merkkleding. Misschien goed om dat tegen elkaar af te zetten en dan de keuze te maken!

Een fitnesstrainer helpt je op weg in de sportschool, leert je oefeningen aan met de juiste technieken. Een personal trainer gaat een stuk verder; hij kijkt naar het hele plaatje. Daardoor wordt het een stuk persoonlijker. Je bouwt een band op en je krijg advies over hoe je ook buiten de sportschool om werkt aan een gezonde leefstijl. 

Dat hangt af van wie jij als persoon bent, maar het is vooral voor jezelf heel fijn om met een personal trainer aan de slag te gaan. De trainer denkt met je mee over welke doelen jij wil behalen en past de trainingen daar op aan. Vind je het lastig om jezelf te motiveren om te sporten, dan is een personal trainer jouw stok achter de deur. Heb je last van een blessure? Dan past de trainer de oefeningen daarop aan. Heb je geen idee hoe je de oefeningen uit moet voeren, dan worden ze je uitgelegd. Al met al heel veel voordelen, dus!

Als je bij mij begint met personal training, dan sluit je een pakket af van minimaal 10 weken. Het is echter aan te raden om langer dan 10 keer personal training te nemen. Op deze manier boek je meer resultaat. 

Wanneer je het idee hebt dat je genoeg handvatten hebt om zelfstandig verder te gaan, dan kan je ervoor kiezen te stoppen. Sommige mensen weten van zichzelf dat ze alleen in beweging blijven als ze een personal trainer hebben. In dat geval is het aan te raden gewoon wekelijks met een personal trainer te blijven sporten.

Wanneer je een proefles bij een personal trainer neemt, kijk dan of er een klik is tussen jullie en of de personal trainer professioneel overkomt. Een trainer moet goed kunnen luisteren en verstand hebben van wat hij doet.  Wanneer je wilt afvallen of spiermassa wilt opbouwen, dan is het belangrijk dat de personal trainer kennis heeft van training en voeding. Op deze manier kan je een optimaal resultaat boeken.

Als er geen goede klik is, dan ben je ook minder gemotiveerd om ervoor te gaan. Laatste tip: check ook altijd de reviews van andere klanten.

Online Coaching

Kom jij niet uit omgeving Apeldoorn en zou je toch begeleiding willen omtrent voeding en/of training? Ook dit is mogelijk! Tegenwoordig kunnen we via zoveel kanalen communiceren. Hier maak ik dan ook dankbaar gebruik van en op deze manier maak ik de begeleiding zo persoonlijk mogelijk!

Voeding Oscar

Personal training

Kies voor 1-op-1 begeleiding, of sport samen met een maatje om allebei jullie doelen te behalen!

naked-muscular-man-exercising-with-battle-ropes-9G6Q3PV-min.jpg

Compleet

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus.

fit-young-woman-doing-stretches-on-a-gym-floor-QVWG8LX-min.jpg

Voeding + Training

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus.

male-person-with-dumbbell-training-in-gym-37LACSK-min.jpg

Online Coaching

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus.

Download gratis 'Het geheim van afvallen'!

Wat is de meest effectieve manier om gewicht te verliezen? Download gratis mijn uitwerking van 5 handvatten die het antwoord op deze vraag samenvat!