Succesverhalen

Bekijk hieronder de succesverhalen van een aantal van mijn klanten!

Untitled design (10)

Martine

‘Ik ging van emotie-eten naar een gezonde leefstijl’- Martine verloor 40 kilo, ging meer bewegen en leerde veel nieuwe gezonde gewoonten aan.

Martine volgde de online training Grip op Gewicht.

Untitled design (11)

Annemieke

‘Ik leerde dat ik ook een prioriteit moest zijn in mijn leven.’ – Annemieke wilde meer vertrouwen in haar lichaam, afvallen en weer kunnen skiën. Nu is sterker worden (zowel fysiek als mentaal) haar hoofddoel. 

Annemieke krijgt fysiek personal training in Apeldoorn.

Personal training Apeldoorn

Remko

‘Dankzij personal training ga ik nu letterlijk en figuurlijk door het leven.’ – Remko viel 15 kilo af en kreeg het vertrouwen in zijn rug en lichaam weer terug.

Remko krijgt fysiek personal training in Apeldoorn

WhatsApp Image 2023-05-09 at 10.46.13 (1)

Tessa

‘Sporten is nu voor mij een prioriteit geworden.’ – Tessa (35) had overgewicht, weinig conditie en zat niet lekker in haar vel. Ze begon met personal training en kwam erachter dat verandering mogelijk is, zelfs middenin een druk bestaan.

Tessa krijgt fysiek personal training in Apeldoorn.

Word jij het volgende succesverhaal?

Ik help je om je gezondheidsdoelen te bereiken! Als diëtist, ervaren personal trainer en online coach kijk ik over je schouder mee en werken we zo naar jouw doelen toe.  

Oscar website artikelen (2)

Nog meer reviews:

Cynthia BourgonjeCynthia Bourgonje
12:06 20 Feb 23
Ik sport nu al enige tijd onder de professionele leiding van Oscar. Ik heb beide challenges gedaan en daarbij een aantal kilo's verloren! Erg fijn! Het is erg prettig dat er elke week nieuwe en andere oefeningen klaar staan en dat je elke week uitgedaagd wordt om jezelf te verbeteren... Ook als het afvallen even wat minder gaat, weet Oscar je goed te motiveren en heeft goede tips om het weer op te pakken. Fijn!
Robbin WinkelhorstRobbin Winkelhorst
13:10 16 Feb 23
Ongeveer een klein half jaar geleden ben ik gestart met het trainen met Oscar. Ik was toe aan verandering! We zijn gestart met de 10 weken challenge en wat een verandering heb ik bij mezelf mogen zien. Zowel fysiek als mentaal. Door de hulp van Oscar kan ik nu ook optimaal zelfstandig aan de slag in de sportschool. Nu hebben we iedere maand nog even een training samen en een moment waarin we bespreken hoe het de afgelopen maand is gegaan (even een statusupdate). Dit is echt ideaal!
Rita de JongRita de Jong
11:20 16 Feb 23
Oscar is een hele rustige , open en kundige personal trainer. Hij begeleidt ons heel persoonlijk en weet waar het over gaat. Sporten is nog nooit zo fijn geweest en door Oscar lukt het ook om vol te houden. Ook in de begeleiding omtrent voeding heeft hij veel kennis. Heel fijn en een aanrader.
Ine TengkerIne Tengker
11:07 16 Feb 23
Ik train nu al een hele poos bij Oscar. Eerst de 10 weken challenge, daarna ben ik doorgegaan met 1x in de week PT. Bij Oscar voel je je op je gemak. Op een ontspannen en professionele manier wordt de training gegeven, zoals jij het wil en kan. Iedere training is weer anders met voldoende uitdaging. Bovendien worden de persoonlijke doelen goed in de gaten gehouden met voldoende aandacht voor je voeding. Ga zo door Oscar. Dankjewel! Je bent echt een topper!
Madelon KlompMadelon Klomp
19:35 22 Nov 22
Bij Oscar zijn we begonnen met de 10 weken challenge en wat een positief resultaat! Hij heeft vooral gekeken naar onze doelen en hoe we die konden behalen (die zijn overigens ruimschoots behaald). Ondertussen zijn we bijna een jaar verder en sporten nog steeds met veel plezier bij hem! Het fijne bij Oscar is dat hij echt naar je luistert en dat hij je elke keer weer weet te motiveren. Zijn trainingen zijn afwisselend en zorgen altijd voor genoeg uitdaging, al met al een hele fijne personal trainer!
js_loader
Voeding Oscar

Personal training

Kies voor 1-op-1 begeleiding, of sport samen met een maatje om allebei jullie doelen te behalen!

naked-muscular-man-exercising-with-battle-ropes-9G6Q3PV-min.jpg

Compleet

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus.

fit-young-woman-doing-stretches-on-a-gym-floor-QVWG8LX-min.jpg

Voeding + Training

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus.

male-person-with-dumbbell-training-in-gym-37LACSK-min.jpg

Online Coaching

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus.

Download gratis de snackgids 'snack bewust'!

Krijg ongewenst snacken onder controle met deze 10-daagse gratis challenge.