Over mij

Ik ben Oscar Groenewold, 26 jaar oud en woon in Apeldoorn. Sinds mijn zestiende levensjaar ben ik wekelijks, bijna dagelijks, in de sportschool te vinden. Ik heb altijd een passie voor sport gehad en ik hield van de vooruitgang die ik maakte in de sportschool. Dat doe ik trouwens nog steeds.

Vooruitgang

Wat mij motiveerde, was de vooruitgang die ik boekte in de sportschool. Ik wilde graag sterker worden, dus naast het trainen verdiepte ik me ook in de juiste voeding. Ik merkte al snel dat ik de combinatie van voeding en beweging heel interessant vond. Het idee om ook anderen hierin te helpen, ontstond toen al snel.

Intensieve aanpak.

Uiteindelijk ben ik in 2017 begonnen met de opleiding Voeding en Diëtetiek in Amsterdam. Naast deze opleiding heb ik twee opleidingen gedaan tot fitnesstrainer en ben ik momenteel personal trainer, diëtist en (online coach). Met mijn begeleiding kan ik mensen helpen om hun doelen te bereiken.

aandacht voor jou.

Als diëtist, personal trainer en (online coach) kan ik mensen de begeleiding geven waarin ik mij meer kan richten op het individu en hem of haar de aandacht kan geven die hij of zij verdient. Op deze manier kan ik mensen efficiënt begeleiden en kunnen doelen makkelijker behaald worden.

Missie & Visie.

Mijn doel met deze onderneming is om zo veel mogelijk mensen te helpen om gezonder te worden, waarbij elk stapje in de goede richting telt. Ik hecht veel waarde aan gezondheid en ik probeer die waarde over te brengen. Een goede gezondheid is goed voor jezelf zorgen, zowel lichamelijk als geestelijk. Een goede gezondheid betekent minder kans op chronische welvaartziekten. Daarnaast betekent een goede gezondheid een betere kwaliteit van leven. Wie wil dat nou niet?

Duurzame leefstijl

Een goede gezondheid is niet even voor een aantal weken op je voeding letten. Het is het creëren van een duurzame leefstijl. Het creëren van deze leefstijl vereist een definitieve verandering in (eet)gedrag. Ik wil samen met jou werken aan deze duurzame levensstijl. 

Elk persoon heeft zijn of haar eigen achtergrond, leefstijl en doelstellingen. Elk persoon heeft daarom ook een andere benadering nodig, met daarbij een voeding- en trainingsschema wat op het individu is afgesteld. Samen kunnen wij deze duurzame leefstijl realiseren, waardoor jij gezonder door het leven kan!

Benieuwd geworden? Bekijk hier mijn aanbod!

Oscar website artikelen (2)

dit zeggen anderen...

Cynthia BourgonjeCynthia Bourgonje
12:06 20 Feb 23
Ik sport nu al enige tijd onder de professionele leiding van Oscar. Ik heb beide challenges gedaan en daarbij een aantal kilo's verloren! Erg fijn! Het is erg prettig dat er elke week nieuwe en andere oefeningen klaar staan en dat je elke week uitgedaagd wordt om jezelf te verbeteren... Ook als het afvallen even wat minder gaat, weet Oscar je goed te motiveren en heeft goede tips om het weer op te pakken. Fijn!
Robbin WinkelhorstRobbin Winkelhorst
13:10 16 Feb 23
Ongeveer een klein half jaar geleden ben ik gestart met het trainen met Oscar. Ik was toe aan verandering! We zijn gestart met de 10 weken challenge en wat een verandering heb ik bij mezelf mogen zien. Zowel fysiek als mentaal. Door de hulp van Oscar kan ik nu ook optimaal zelfstandig aan de slag in de sportschool. Nu hebben we iedere maand nog even een training samen en een moment waarin we bespreken hoe het de afgelopen maand is gegaan (even een statusupdate). Dit is echt ideaal!
Rita de JongRita de Jong
11:20 16 Feb 23
Oscar is een hele rustige , open en kundige personal trainer. Hij begeleidt ons heel persoonlijk en weet waar het over gaat. Sporten is nog nooit zo fijn geweest en door Oscar lukt het ook om vol te houden. Ook in de begeleiding omtrent voeding heeft hij veel kennis. Heel fijn en een aanrader.
Ine TengkerIne Tengker
11:07 16 Feb 23
Ik train nu al een hele poos bij Oscar. Eerst de 10 weken challenge, daarna ben ik doorgegaan met 1x in de week PT. Bij Oscar voel je je op je gemak. Op een ontspannen en professionele manier wordt de training gegeven, zoals jij het wil en kan. Iedere training is weer anders met voldoende uitdaging. Bovendien worden de persoonlijke doelen goed in de gaten gehouden met voldoende aandacht voor je voeding. Ga zo door Oscar. Dankjewel! Je bent echt een topper!
Madelon KlompMadelon Klomp
19:35 22 Nov 22
Bij Oscar zijn we begonnen met de 10 weken challenge en wat een positief resultaat! Hij heeft vooral gekeken naar onze doelen en hoe we die konden behalen (die zijn overigens ruimschoots behaald). Ondertussen zijn we bijna een jaar verder en sporten nog steeds met veel plezier bij hem! Het fijne bij Oscar is dat hij echt naar je luistert en dat hij je elke keer weer weet te motiveren. Zijn trainingen zijn afwisselend en zorgen altijd voor genoeg uitdaging, al met al een hele fijne personal trainer!
js_loader
Voeding Oscar

Personal training

Kies voor 1-op-1 begeleiding, of sport samen met een maatje om allebei jullie doelen te behalen!

naked-muscular-man-exercising-with-battle-ropes-9G6Q3PV-min.jpg

Compleet

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus.

fit-young-woman-doing-stretches-on-a-gym-floor-QVWG8LX-min.jpg

Voeding + Training

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus.

male-person-with-dumbbell-training-in-gym-37LACSK-min.jpg

Online Coaching

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus.

Download gratis de snackgids 'snack bewust'!

Krijg ongewenst snacken onder controle met deze 10-daagse gratis challenge.