Over mij

Ik ben Oscar Groenewold, 24 jaar oud en woon in Apeldoorn. Sinds mijn zestiende levensjaar ben ik wekelijks, bijna dagelijks, in de sportschool te vinden. Ik heb altijd een passie voor sport gehad en ik hield van de vooruitgang die ik maakte in de sportschool. Dat doe ik trouwens nog steeds.

Vooruitgang.

Om mijn vooruitgang te optimaliseren ging ik mij verdiepen in verschillende manieren van trainen en probeerde ik veel van deze manieren uit. Tijdens mijn uurtjes van verdieping in trainingsmethodes kwam ik in contact met het belang van voeding. Mijn interesse hierin groeide, omdat ik merkte dat wanneer ik op mijn voeding ging letten, ik mij beter ging voelen en sneller vooruitgang maakte.

Intensieve aanpak.

Uiteindelijk ben ik in 2017 begonnen met de opleiding Voeding en Diëtetiek in Amsterdam. Naast deze opleiding heb ik een opleiding gedaan tot fitnesstrainer en ik geef op dit moment les en instructies aan leden in de sportschool. De begeleiding die ik vanuit deze positie kan geven is beperkt en ik wil mensen echt helpen hun doelen te bereiken. Ik ben er achter gekomen dat het een intensievere aanpak vereist, die ik niet vanuit deze positie kan bieden. Daarom ben ik nu mijn eigen onderneming gestart, waarbij ik mensen kan helpen optimaal gezond te worden!

aandacht voor jou.

In deze positie kan ik de begeleiding geven waarin ik mij meer kan richten op het individu en hem of haar de aandacht kan geven die hij of zij verdient. Op deze manier kan ik mensen veel efficiënter begeleiden en kunnen doelen makkelijker behaald worden.

Missie & Visie.

Mijn doel met deze onderneming is om zo veel mogelijk mensen te helpen om gezonder te worden, waarbij elk stapje in de goede richting telt. Ik hecht veel waarde aan gezondheid en ik probeer die waarde over te brengen. Een goede gezondheid is goed voor jezelf zorgen, zowel lichamelijk als geestelijk. Een goede gezondheid betekent minder kans op chronische welvaartziekten. Daarnaast betekent een goede gezondheid een betere kwaliteit van leven. Wie wil dat nou niet?

Duurzame levensstijl.

Een goede gezondheid is niet even voor een aantal weken op je voeding letten. Het is het creëren van een duurzame levensstijl. Het creëren van deze levensstijl vereist een definitieve verandering in (eet)gedrag. Ik wil samen met jou werken aan deze duurzame levensstijl. Elk persoon heeft zijn of haar eigen achtergrond, levensstijl en doelstellingen. Elk persoon heeft daarom ook een andere benadering nodig, met daarbij een voeding- en trainingsschema wat op het individu is afgesteld. Samen kunnen wij deze duurzame levensstijl realiseren, waardoor jij gezonder door het leven kan!

Voeding Oscar

Personal training

Kies voor 1-op-1 begeleiding, of sport samen met een maatje om allebei jullie doelen te behalen!

naked-muscular-man-exercising-with-battle-ropes-9G6Q3PV-min.jpg

Compleet

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus.

fit-young-woman-doing-stretches-on-a-gym-floor-QVWG8LX-min.jpg

Voeding + Training

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus.

male-person-with-dumbbell-training-in-gym-37LACSK-min.jpg

Online Coaching

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus.

Ontvang gratis mijn nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van al het nieuws rondom voeding, beweging en een gezonde leefstijl. Ontvang bijvoorbeeld de lekkerste gezonde recepten, motiverende video’s en meer!