Over mij

Ik ben Oscar Groenewold, 26 jaar oud en woon in Apeldoorn. Sinds mijn zestiende levensjaar ben ik wekelijks, bijna dagelijks, in de sportschool te vinden. Ik heb altijd een passie voor sport gehad en ik hield van de vooruitgang die ik maakte in de sportschool. Dat doe ik trouwens nog steeds.

Vooruitgang.

Wat mij motiveerde, was de vooruitgang die ik boekte in de sportschool. Ik wilde graag sterker worden, dus naast het trainen verdiepte ik me ook in de juiste voeding. Ik merkte al snel dat ik de combinatie van voeding en beweging heel interessant vond. Het idee om ook anderen hierin te helpen, ontstond toen al snel.

Intensieve aanpak.

Uiteindelijk ben ik in 2017 begonnen met de opleiding Voeding en Diëtetiek in Amsterdam. Naast deze opleiding heb ik twee opleidingen gedaan tot fitnesstrainer en ben ik momenteel personal trainer, diëtist en (online coach). Met mijn begeleiding kan ik mensen helpen om hun doelen te bereiken.

aandacht voor jou.

Als diëtist, personal trainer en (online coach) kan ik mensen de begeleiding geven waarin ik mij meer kan richten op het individu en hem of haar de aandacht kan geven die hij of zij verdient. Op deze manier kan ik mensen efficiënt begeleiden en kunnen doelen makkelijker behaald worden.

Missie & Visie.

Mijn doel met deze onderneming is om zo veel mogelijk mensen te helpen om gezonder te worden, waarbij elk stapje in de goede richting telt. Ik hecht veel waarde aan gezondheid en ik probeer die waarde over te brengen. Een goede gezondheid is goed voor jezelf zorgen, zowel lichamelijk als geestelijk. Een goede gezondheid betekent minder kans op chronische welvaartziekten. Daarnaast betekent een goede gezondheid een betere kwaliteit van leven. Wie wil dat nou niet?

Duurzame levensstijl.

Een goede gezondheid is niet even voor een aantal weken op je voeding letten. Het is het creëren van een duurzame levensstijl. Het creëren van deze levensstijl vereist een definitieve verandering in (eet)gedrag. Ik wil samen met jou werken aan deze duurzame levensstijl. Elk persoon heeft zijn of haar eigen achtergrond, levensstijl en doelstellingen. Elk persoon heeft daarom ook een andere benadering nodig, met daarbij een voeding- en trainingsschema wat op het individu is afgesteld. Samen kunnen wij deze duurzame levensstijl realiseren, waardoor jij gezonder door het leven kan!

Voeding Oscar

Personal training

Kies voor 1-op-1 begeleiding, of sport samen met een maatje om allebei jullie doelen te behalen!

naked-muscular-man-exercising-with-battle-ropes-9G6Q3PV-min.jpg

Compleet

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus.

fit-young-woman-doing-stretches-on-a-gym-floor-QVWG8LX-min.jpg

Voeding + Training

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus.

male-person-with-dumbbell-training-in-gym-37LACSK-min.jpg

Online Coaching

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus.

Download gratis 'Het geheim van afvallen'!

Wat is de meest effectieve manier om gewicht te verliezen? Download gratis mijn uitwerking van 5 handvatten die het antwoord op deze vraag samenvat!